Events op de Veluwe

F1 Experience

BELEEF DE FORMULE 1 ZOALS JE HET NOG NOOIT HEBT BELEEFD!

Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen heeft sinds vrijdag 25-07-2022 de beschikking over de meest moderne F1 Expercience van heel Nederland; de Racelounge! In die Racelounge staan state of the art F1 simulatoren van Fanatec die door alle professionele SIM racers van Nederland worden gebruikt. Bovendien maakt onze Racelounge gebruik van een dik licht- en geluidsysteem, waardoor de beleving van het besturen van de race simulator nog harder binnenkomt dan normaal! Geloof ons. Wij beloven je in ons F1 race center de ride of your life. Alsof je racet tegen Lewis Hamilton, Charles LeClerc, Carlos Sainz of Checo Perez! Dus heb jij behoefte aan ‘Need for Speed’? Wil jij de nieuwe Max Verstappen van Nederland worden? Reserveer dan nu en Put the Peddle to the Metal in ons hypermoderne Mekka van de Formule 1; de Racelounge. En alsof dat allemaal nog niet voldoende is, kun je bij ons bijna elke zondag de race live bekijken in onze Racelounge. Ruimte zat! Pak je biertje of je Redbull, neem een hap van je bitterbal, zet je race-face op en vier de zoveelste overwinning van je held samen met je F1 vrienden bij ons op de Boshoek!

Coming Soon: Boek je raceweekend bij ons! Een compleet weekend incl overnachting (incl Surprise Racepakket) op de Boshoek met daarbij inbegrepen het gebruik van de Racelounge op zaterdag en het bekijken van de Race op zondag! Details later.

DETAILS RACELOUNGE:

  • Te reserveren voor 1 tot 6 personen tegelijkertijd
  • € 12,50 p.p. voor een half uur
  • Volledig verstelbare stoel
  • Uitleg voordat je begint
  • Kwalificatie
  • Sprintrace
  • Race
Racelounge reserveren

Kun jij geen genoeg krijgen van het racen?

Voor de echte fanatiekeling bieden wij nu een tegoedbon aan met een leuke korting!

Voor €100,00 koop jij een tegoedbon waarmee jij 10x kunt komen racen. In jouw mailbox ontvang je dan de unieke code van jouw tegoedbon. De code vul je in bij de laatste stap in het online boeken.

De tegoedbon hoeft niet in 1 keer volledig ingewisseld te worden en is 365 dagen geldig.

Tegoedbon kopen
 

Openingstijden Racelounge

In de openingsweken eerst van maandag tot en met zondag van 14:00 tot 17:00. Daarna verruimen we de openingstijden zo snel als mogelijk naar 12:00 tot 21:00

Locatie: Racelounge bij Western Plaza, Harremaatweg 34 te Voorthuizen