Events op de Veluwe
Organiseer jouw Event op de Veluwe!
Het leukste uitje op de Veluwe!

Events op de Veluwe

  • Jouw feest of evenement op de Veluwe
  • Activiteiten op maat
  • Dagje weg met je gezin
  • Personeelsuitjes en vrijgezellenfeesten

ONTDEK DE NIEUWSTE ACTIVITEITEN EN EVENTS OP DE VELUWE

Op zoek naar een perfecte locatie voor een evenement, verjaardagsfeest of jubileum op de Veluwe? Bij Events op de Veluwe vind je een scala aan mogelijkheden! Combineer outdoor avonturen met culinaire hoogstandjes voor een onvergetelijke familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Wij bieden diverse activiteiten en gezinsvriendelijke arrangementen. Ontdek de pracht van de Veluwe tijdens jouw event en creëer samen met ons een op maat gemaakt programma. Neem contact met ons op en plan jouw avontuurlijke uitje op de Veluwe!

Escaperoom X-cube

Regenachtige dag? Kom dan ontsnappen uit onze Escape Room!

Boeren Buitenspelen

Boeren Buitenspelen met de hele familie

Vergaderen

Boek nu jouw vergaderarrangement bij Events op de Veluwe en combineer het met een van onze activiteiten!

"Na een super leuke dag
hebben we heerlijk gegeten!"

Familie en groepen

Of je nu met een kleine groep of een grote familie bij ons komt, Events op de Veluwe organiseert diverse activiteiten en dagvullende programma's. Geniet van een diversiteit aan mogelijkheden, inclusief culinaire verzorging.

Kinderfeestjes

Organiseer het leukste kinderfeestje in de regio van Barneveld en Voorthuizen! Bij Events op de Veluwe bieden we speciale arrangementen voor kinderverjaardagen. Ontdek alle mogelijkheden en maak van de dag een onvergetelijk avontuur voor de kleintjes

Bedrijfsuitjes

Tijd voor een bedrijfsuitje? Ontdek bij ons de perfecte faciliteiten voor teambuilding, vergaderingen én feestelijke activiteiten! Events op de Veluwe biedt mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje in een inspirerende omgeving.

Vrijgezellenfeesten

Ben je bezig met de organisatie van een vrijgezellenfeest? Bij Events op de Veluwe hebben we complete arrangementen om van jouw vrijgezellenfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Ontdek de mogelijkheden voor een geweldige viering van deze speciale gelegenheid

Racelounge: Unleash Your lion!

Beleef de ultieme race ervaring in de vetste racelounge van Nederland.
Kruip achter het stuur, pak pole position en win de race!

De meest gekozen
activiteiten op de Veluwe