Events op de Veluwe

Vacatures bij Events op de Veluwe

 

Gezocht! Events medewerker 🏎

Events op de Veluwe / De Boshoek is een sterk groeiend events platform en leverancier binnen de evenementenbranche. Events op de Veluwe stelt de tofste feestjes samen. Wij zoeken iemand die het gaaf vindt om hier uitvoerend onderdeel van te zijn. De ene dag begeleid je een familie feest en serveer je het diner uit, de volgende dag ben je de performer die een pubquiz op de meest originele wijze presenteert. Ook werken met kids vind je leuk, zo draai jij je hand niet om voor een kinderfeestje en begeleid je in de vakanties het animatie team. Ben jij de Jack Plooij of Stéphane Kox die onze coureurs begeleidt in onze super vette Racelounge? Verder vinden wij het tof als je mee denkt over ons evenementen aanbod. 

Solliciteer direct hieronder! 👇🏻

 
 

WIJ ZOEKEN

Een enthousiaste collega die op zoek is naar een flexibele fulltime baan in de evenementenbranche. Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar zeker niet noodzakelijk. Ben jij enthousiast en heb je affiniteit met virtual reality, games en/of race simulators, horeca, presenteren en lijkt het je leuk om gasten op een evenement een onvergetelijke ervaring en een leuke dag te bezorgen dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken. Wij zoeken per direct een fulltime evenementenbegeleider met goede sociale eigenschappen.

WAT GA JE DOEN?

Als evenementenbegeleider ben jij onder andere verantwoordelijk voor de spelbegeleiding bij een race simulator, begeleidt je familiefeesten. Als evenementen begeleider werk je of zelfstandig of in een team met collega’s. Je bent er  verantwoordelijk voor dat alle materialen tijdig op de locatie zijn en dat alles op tijd en netjes wordt opgebouwd voordat het evenement begint. Tijdens het evenement zorg jij voor een geslaagd verloop van het evenement. Je begeleidt de gasten bij het spelen, geeft uitleg en enthousiasmeert. Ook het verzorgen van een competitie of bijhouden van high scores hoort tot de werkzaamheden en doe je met overgave. Na afloop van het evenement zorg je er ook voor dat alles weer netjes wordt afgebouwd en zorgvuldig wordt opgeruimd . Naast het operationele werk op evenementen zijn er ook werkzaamheden in de voorbereiding en heb je zo nu en dan een dag op kantoor.

JOUW WERKOMGEVING:

Elke dag is anders. Je werkt op locatie in de horeca, de kidsclub of in onze Racelounge.

WIJ BIEDEN JOU:

Een uitdagende en variërende  functie Werken op leuke en afwisselende locaties op ons park. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en om te leren.

Jij bent:

  • Een enthousiast en energiek persoon
  • Servicegericht en representatief
  • Je hebt affiniteit met games, race simulators en/of virtual reality
  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau
  • Je bent woonachtig in de buurt van Voorthuizen.
  • Je hebt geen 9-5 mentaliteit en geen moeite met onregelmatige werktijden.
  • Lijkt het jou leuk om gasten een toffe dag te bezorgen?? Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken!