Events op de Veluwe

Paastafelgrillen in Voorthuizen

Paastafelgrillen in Voorthuizen

Trakteer jezelf op een onvergetelijke paaservaring met ons Paastafelgrillarrangement in Voorthuizen. Bij Events op de Veluwe heten we jou van harte welkom voor een vol gezelligheid met de familie.

Laat de avond smaakvol beginnen met een warme kop soep en knapperig stokbrood. Daarna volgt een overvloed aan heerlijke schalen met een zorgvuldig gekozen selectie van vlees, vis, groenten en salades. Uiteraard mogen de knapperige frietjes en bijpassende sauzen niet ontbreken.

Bij Events op de Veluwe willen we jouw paasviering onvergetelijk maken. Reserveer nu en beleef een stijlvolle en smaakvolle avond waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat!

DETAILS PAASTAFELGRILLEN:

🍽️ Prijs: €26,50 per volwassene, €18,50 per kind (4 t/m 11 jaar), gratis voor kinderen t/m 3 jaar.

📍 Locatie: Western Plaza - een sfeervolle omgeving die de perfecte setting biedt.

📅 Datum & Tijd: Reserveer jouw plek vanaf 29 maart tot en met 1 april, tussen 17:00 tot 20:00 uur.

MAAK joUW PAASTAFELGRILLEN-ERVARING COMPLEET MET BOWLEN:

Voeg een extra dimensie toe aan jouw paasviering door voor of na het tafelgrillen gezellig te gaan bowlen. Onze interactieve bowlingbanen beloven plezier voor alle leeftijden. Kies uit diverse spellen of ga de uitdaging aan met de naastgelegen baan.

Reserveer vandaag nog jouw plek voor een onvergetelijke paasbeleving met heerlijk eten en vermaak bij Events op de Veluwe!