Events op de Veluwe
Boeren Escape room in Voorthuizen

Escape room met gezin

Hoe ver kom jij met je familie in onze escape room?

Kan jij goed samenwerken met je familie? Of is teamwork niet aan jullie besteed? In onze escape room wordt jij met je gezin uitgedaagd om samen puzzels op te lossen, hints te zoeken en natuurlijk samen te werken om zo snel mogelijk te ontsnappen uit onze Boeren Escape Room. Red jij het met jouw gezin om op tijd uit onze escape room te ontsnappen?

Escape room met de hele familie

Een escape room bezoeken met de hele familie is een erg leuke activiteit voor het hele gezin. Onze Boeren Escape room is ook geschikt voor kinderen. Heb jij een familie uitje gepland of wil je een dagje echt iets leuks doen? Ga dan de uitdaging aan met jouw familie en los het mysterie op!

Over de Boeren Escape Room

Onze Escape Room in Voorthuizen bevindt zich in de hooimijt van Boer Gijs. Voordat jij samen met je gezin de escape room ingaat, krijg je een rondleiding over de boerderij. Het boerenleven is een druk bestaan. Tijdens de rondleiding komt er een groot mysterie boven water. In de escape room gaan jij en je gezin het mysterie oplossen. Lukt het jou en je familie om op tijd te ontsnappen?

Doe de Escape met jouw gezin of familie, proef de sfeer van het boerenbestaan en kom erachter hoe goed jij en je familie samen kunnen werken in onze escape room.

Escape room familie

Ontsnap jij tijdens een gezinsuitje of familiedag uit de escape room? Leuke activiteit voor jong en oud in Voorthuizen. Vanaf ongeveer 8 jaar.
Bekijk alle mogelijkheden

Kosten en mogelijkheden

Je kunt de Boeren Escape Room met het gezin al boeken vanaf 6 personen. maar ook voor grotere groepen is de Escape room erg leuk! In groepen van maximaal 12 worden jullie opgesloten. De kosten van de escape room zijn € 16,50 per persoon, maar het is ook mogelijk om aansluitend spellen te spelen op het terrein van Boer Gijs.

Reserveer vanaf €16,- p.p. (6 t/m 12 personen) en laat je opsluiten in de Boeren Escape Room in Voorthuizen!

  • Escape room is rolstoeltoegankelijk
  • Te combineren met een echte Veluwse Klederdracht foto (€ 10,-)
  • Wij adviseren een minimum leeftijd van 8 jaar

Combineer jouw familie uitje

Heb jij een familie uitje gepland? Of wil je gewoon een dagje wat leuks doen met je gezin? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Naast onze Escape room, kan jij met jouw familie bij ons terecht voor tal van leuke activiteiten en uiteenlopende mogelijkheden om met jouw familie te lunchen of dineren.

Combineer de Escape room met je gezin bijvoorbeeld met de ‘Boeren buitenspelen’ of Oud-Hollandse spelletjes en geniet daarna van een aansluitend barbecue buffet of ga lekker tafelgrillen. Tijdens een van onze kookworkshops kan je ook samen met je familie je eigen eten bereiden en genieten van je eigen lekkernijen.