App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Dinerspel tijdens Vrijgezellenfeest

  1. Dinerspel Vrijgezellenfeest
 
  1. Dinerspel vrijgezellenfeest
  2. Diverse dinerspellen voor kleine en grote groep
  3. Vrijgezellenfeest Voorthuizen dinerspel

Dinerspel tijdens vrijgezellenfeest

Een dinerspel is hét moment om gezelligheid, winnaarsmentaliteit en lekker eten te ervaren! Ga tijdens een vrijgezellenfeest genieten van heerlijk eten en een goed gevulde spelshow! Kies een van de spelshows passend bij de vrijgezel in jullie groep: Helemaal Hollands, Wie is de Mol?, Flikken Voorthuizen of Empolyee of the Year.

Speel diverse spellen, leer elkaar op een hele andere manier kennen en vul de avond met veel gezelligheid en lekker eten! Wat helemaal leuk is, is dat sommige dinerspellen gepersonaliseerd kunnen worden! Dus bedenk die leuke vragen over de vrijgezel, verras hem of haar! Dit wordt gegarandeerd een leuke avond!

Dinerspel arrangementen

Kies een van de arrangementen in combinatie met een spelshow. Ga heerlijk BBQ-en, laat je verrassen met een Verrassingsmenu of volg een van de Kookworkshops tijdens een vrijgezellenfeest in Voorthuizen.

De dinerspellen zijn uitermate geschikt om te combineren met meerdere activiteiten op deze vrijgezellendag. Ga stoer buggyrijden, schiet de vrijgezel tijdens lasergamen of ontsnap tijdens het vrijgezellenfeest uit de escape room!

Helemaal Hollands Spelshow

Wie is de Mol?

Flikken Voorthuizen

Employee of the Year

Avondvullende spelshow in Voorthuizen

Geniet tijdens een vrijgezellenfeest van een avondvullende spelshow in Voorthuizen. Wil je dat de spelshow gepersonaliseerd wordt? Neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden. Want de vrijgezel moet natuurlijk wel goed verrast worden op zijn vrijgezellenfeest, toch?

Ontpop tot detective tijdens bedrijfsuitje

Zijn jij en jouw collega's echte speurders? Met de spelshows Wie is de Mol? en Flikken Voorthuizen kun je helemaal in jouw rol als detective kruipen! Met slimme vragen en afleidende tips kun je jouw collega's op het verkeerde spoorzetten en de winst binnen slepen.