+31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
Archery Tag in Voorthuizen
Archery Tag in Voorthuizen

Archery Tag als Vrijgezellenfeest

  1. Archery Tag Vrijgezellenfeest
 
  1. Archery Tag met vrijgezellenfeest
  2. Stoer vrijgezellenfeestje Voorthuizen
  3. Vrijgezellenfeest meerdere activiteiten

Archery Tag op vrijgezellenfeest

Dit is toch wel een hele stoere activiteit. Dit mag toch niet ontbreken op een vrijgezellenfeest voor mannen? Archery Tag is een combinatie van trefbal en paintbal, maar dan zonder de verfspetters en pijnlijke blauwe plekken.

Inzicht, incasseringsvermogen en groepsgevoel wordt aardig op de proef gesteld tijdens een potje Archery Tag op een vrijgezellenfeest. Maar deze activiteit brengt zeker veel plezier en vertier!

Outdoor vrijgezellenfeest Voorthuizen

Schiet met jouw pijl en boog op het doelwit van de tegenstander (of op de vrijgezel natuurlijk). Gelukkig zorgen de zachte foampunten ervoor dat je geen pijnlijke plekken krijgt, wanneer je het target raakt. Ook zorgen wij voor hoofdbescherming d.m.v. een helm. Het team dat het eerste alle targets van de tegenstander heeft getagd, is de winnaar!

Tijdsduur activiteit: +/- 1,5 uur inclusief pauze
Je kunt Archery Tag reserveren van 11 t/m 20 personen

Combineer Archery Tag met arrangementen

Doordat deze activiteit ongeveer 1,5 uur in beslag neemt, is dit prima te combineren met meerdere activiteiten. Wil je een stoer vrijgzellenfeest? Ga dan ook buggyrijden of lasergamen, of allebei natuurlijk! Ga ook nog een lekker hapje eten, bijvoorbeeld BBQ-en, 3-gangen diner of lekker grillen.

Archery Tag

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Buffet

Speciaal