+31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl

Paasbrunch in Voorthuizen

  1. Paasbrunch

Paasbrunch in Voorthuizen

Tijdens de paasdagen heerlijk genieten van een brunch in Voorthuizen? Reserveer via Events op de Veluwe een gezellige brunch in buffetvorm met onbeperkt koffie, thee, melk en verse vruchtensappen.

Reserveer paasbrunch

Details paasbrunch

€ 20,95 per volwassene
€ 12,95 per kind (4 t/m 11 jaar)
Gratis voor kinderen t/m 3 jaar

Geldig op 1e en 2e paasdag in 2020 tussen 11:00 en 14:00 uur

Lopend buffet tijdens paasdagen

Er is zoveel lekkers op het buffet tijdens de paasdagen! Je reserveert een tafeltje bij eetcafé Western Plaza, gelegen op Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen. Centraal gelegen op het park met speeltuinen in de buurt.

Neem lekker een soepje vooraf, een lekker stukje suikerbrood en uiteraard een Veluws Haantje Pik! Er is een ruime keus aan salades, zoals eiersalade, gerookte zalm salade en vers fruit salade. Iets warms tussendoor? Kies voor een boerenomelet, American pancake of Veluwse kippenragout met pastei.

Bowlen tijdens de paasdagen

Voor of na de brunch gezellig bowlen? Dat kan! Reserveer eenvoudig bij uw brunchreservering ook direct een bowlingbaan. Per bowlingbaan (max 8 personen) betaal je € 30,- per uur. Onze interactieve bowlingbanen zorgen voor veel speelplezier voor jong en oud! Kies uit een van de spellen of ga de strijd aan met de naastgelegen baan.

Paasbrunch in Voorthuizen bij De Boshoek via Events op de Veluwe