Trouwlocatie in Voorthuizen

 1. Trouwlocatie Voorthuizen
 
 1. Trouwlocatie in Voorthuizen
 2. Ceremonie, diner en feest
 3. Mét huwelijksnacht

Trouwen in Voorthuizen

Jullie gaan trouwen! Dit zal een mooie dag in jullie leven zijn! En die mooie dag verdient het om tot in de puntjes verzorgd te worden. Willen jullie trouwen in Voorthuizen? Dan komt goed uit. Events op de Veluwe helpt jullie bij het organiseren van jullie trouwdag. Van ceremonie tot feest en zelfs overnachting!

Trouwdag op maat

Helemaal op maat en compleet naar jullie wens kun je de ceremonie, het diner, feest en zelfs huwelijksnacht in Voorthuizen beleven! De ceremonie, lunch, diner en feest zullen plaatsvinden in de zalen van Restaurant Hotel De Boshoek, aan de rand van Voorthuizen. Een goed bereikbare plek, vlakbij het bos. De overnachting voor het bruidspaar en de gasten zal op Recreatiepark De Boshoek gebeuren. Zij bieden een scala aan overnachtingsmogelijkheden, van hotelkamer tot groeps villa.

Vraag offerte aan
 

Samenstelling trouwdag

 • Ceremonie
  Trouwlocatie: Restaurant Hotel De Boshoek is een officiële locatie om de trouwceremonie te voldoen. Via de Gemeente kun je aangeven dat je op een extrne locatie wil trouwen. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verboden wat bij de Gemeente voldaan dient te worden.
  Zaalindeling: De indeling van de zaal wordt ingedeeld op basis van het aantal personen en jullie wensen en ideeën.
 • Lunch/Diner
  Hapje eten: Voor of na de ceremonie lekker een hapje eten met de daggasten? Er zijn diverse mogelijkheden voor de lunch. Ook het diner kan op welk moment jullie willen in het programma opgenomen worden. 
  Tafelschikking: Hanteren jullie een speciale tafelschikking? Wij houden graag rekening met jullie wensen
 • Trouwfeest
  Muziek: Willen jullie graag muziek tijdens jullie trouwfeest? Leuk! Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte LIVE-band of DJ.
  Hapjes/drankjes: Samen met jullie maken we graag goede afspraken over de drankjes en hapjes tijdens het trouwfeest. Zodat er achteraf geen onduidelijkheden ontstaan. 
 • Overnachting
  Zowel voor het bruidspaar als voor de gasten kunnen we een overnachting realiseren. Op het naastgelegen Recreatiepark De Boshoek zijn diverse mogelijkheden.

Helemaal op maat maken wij graag een offerte voor deze mooie dag in jullie leven: jullie trouwdag! 

Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen contact met jullie op. Alvast jullie vragen stellen? Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Vraag vrijblijvend offerte aan

Geïnteresseerd in:

Heb je bepaalde wensen of ideeën voor jullie trouwdag? Laat het ons weten, zodat er een gepast aanbod gedaan kan worden.