Trouwlocaties op de Veluwe: ontdek onze locaties

  1. Trouwen op de Veluwe

Trouwlocaties op de Veluwe: ontdek onze locaties

Trouwen doe je maar één keer! Daarom wil je natuurlijk dat dit de mooiste dag in jullie leven wordt. Niet alleen zorg je voor een mooie jurk, schitterende trouwringen en een mooie bruidstaart, de ceremonie en het bruidsfeest moeten natuurlijk ook helemaal perfect zijn. Willen jullie graag trouwen op de Veluwe? Ontdek dan onze mooie trouwlocaties.

Trouwen op de Veluwe

Jullie trouwdag is de mooiste dag van jullie leven! Om ervoor te zorgen dat de dag tot in de puntjes verzorgd is, zul je met een hoop zaken rekening gaan houden en veel dingen regelen. Willen jullie trouwen in Voorthuizen? Organiseer jullie bruiloft dan bij Events op de Veluwe. Samen met jullie organiseren wij de perfecte trouwdag met een mooie trouwlocatie op de Veluwe.

Bij Events op de Veluwe kunnen wij je helpen bij het organiseren bij een bruiloft op locatie, inclusief catering, ceremonie en feest.

Neem contact met ons op
 

Trouwdag op maat!

Jullie trouwdag organiseer je met Events op de Veluwe helemaal op maat. De gehele dag is naar wens samen te stellen.

Bij Events op de Veluwe is het mogelijk om verschillende activiteiten te boeken voor de gasten. Van een huifkartocht door het mooie natuurgebied van de Veluwe tot een actieve middag met bijvoorbeeld buggyrijden. Met een leuke actieve middag beleef je plezier met jullie gasten en hebben jullie tijd om met de fotograaf op pad te gaan voor een mooie fotoshoot in de buurt.

Overnachten

Naast een mooie trouwlocatie op de Veluwe, is het ook mogelijk om nabij de trouwlocatie te overnachten op het nabijgelegen Recreatiepark De Boshoek of in een van de nieuwe Hotelkamers. Hier is het mogelijk voor het bruidspaar om de huwelijksnacht door te brengen, maar ook de gasten kunnen hier overnachten. Op De Boshoek is het mogelijk om verschillende accommodaties te boeken, van hotelkamers tot groepsvilla’s.

Voor de daggasten is het mogelijk om lunch te serveren op onze trouwlocatie en zijn er meerdere mogelijkheden voor een aansluitend diner of buffet. Zowel de ceremonie als het diner en het feest vinden plaats in Hotel De Boshoek, aan de rand van Voorthuizen.

Zaalhuur

Stel eigen zaal huur arrangement samen in de zalen van Hotel De Boshoek in Voorthuizen! Via Event op de Veluwe huur je een zaal.

Trouwlocatie Voorthuizen

Trouwen in Voorthuizen en een zaal huren voor uw ceremonie, diner en feest bij Restaurant Hotel De Boshoek via Events op de Veluwe verzorgt tot in de puntjes!

Samenstelling trouwdag

Ceremonie: De zaal in het Hotel wordt helemaal naar wens ingericht om de ceremonie te voltrekken. Wat jullie wensen ook zijn qua decoratie en aankleding van de zaal.

  • Trouwlocatie op de Veluwe: Ons Hotel De Boshoek is een officiële trouwlocatie op de Veluwe waar jullie de ceremonie kunnen houden. Via de Gemeente kun je aangeven dat je op een externe locatie wil trouwen. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden wat bij de Gemeente voldaan dient te worden.
  • Zaalindeling: De indeling van de zaal wordt ingedeeld op basis van het aantal personen en jullie wensen en ideeën. Zowel voor grote bruiloften als een bescheiden ceremonie kunnen wij onze trouwlocatie inrichten.
  • Lunch/Diner: Voor de daggasten op de bruiloft zullen jullie ongetwijfeld willen dat er een moment is om met zijn allen een hapje te eten. Zowel voor de lunch als voor het diner zijn er verschillende mogelijkheden.
  • Tafelschikking: Hanteren jullie een speciale tafelschikking? Wij houden graag rekening met jullie wensen. Of jullie nu met zijn allen aan een grote tafel willen of de ruimte willen inrichten met verschillende tafels.
  • Trouwfeest: Willen jullie je trouwfeest ook vieren op onze trouwlocatie op de Veluwe? Geen probleem. Als jullie muziek of een live-band willen op jullie bruiloft, helpen wij graag bij het zoeken van de juiste band of dj voor jullie bruiloft.
  • Hapjes & Drankjes: Tijdens jullie bruiloft zullen wij de gasten van hapjes en drankjes voorzien. Om te voorkomen dat er onduidelijkheden ontstaan of onverwachte kosten bij jullie trouwfeest komen, maken wij samen vooraf duidelijke afspraken over het serveren van de hapjes en drankjes.
  • Overnachting: Willen jullie de huwelijksnacht doorbrengen op het naastgelegen Recreatiepark of Hotel De Boshoek? Er zijn verschillende mogelijkheden voor jullie om de huwelijksnacht door te brengen, maar ook voor gasten is het mogelijk om een accommodatie te regelen.

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden op onze trouwlocatie op de Veluwe? Wij maken graag een offerte voor jullie op.

Vrijblijvend contact opnemen

Vul het onderstaande formulier op deze pagina in en wij nemen contact met jullie op. Geef in de toelichting alvast de wensen door voor jullie bruiloft, zodat wij direct een voorstel op maat kunnen doen.

Hebben jullie vooraf nog vragen over de mogelijkheden, trouwdatum of prijzen? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan jullie graag te woord!

Geïnteresseerd in:

Heb je bepaalde wensen of ideeën voor jullie trouwdag? Laat het ons weten, zodat er een gepast aanbod gedaan kan worden.