App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Pubquiz vrijgezellenfeestje

  1. Pubquiz Vrijgezellenfeest
 
  1. Pubquiz vrijgezellenfeest
  2. Combineer met BBQ of kookworkshop
  3. Offerte op maat met meerdere activiteiten

Pubquiz vrijgezellenfeest Events op de Veluwe

Via Events op de Veluwe organiseer jij het leukste vrijgezellenfeest en helemaal met de gezellige pubquiz in het programma! Dit is een leuke, ontspannende activiteit die niet mag missen in jullie vrijgezellenfeest. Met uitdagende vragen strijd je tegen elkaar en is gezelligheid gegarandeerd!

Details pubquiz

  • Kosten: € 15,- p.p. (voor arrangementsprijzen gelden andere prijzen)
  • Duur: 1,5 uur (zonder arrangement)
  • Alleen voor volwassenen vanaf 18 jaar
  • Vanaf 8 personen te reserveren

Wil je het pubquiz arrangement combineren met meerdere activiteiten of wil je voor een grote groep reserveren? Neem dan contact met ons op, dan maken wij een offerte op maat.

Pubquiz reserveren
 

De vragen gaan niet alleen over algemene kennis, er zijn zes verschillende rondes. Hoe zit het eigenlijk met jouw televisie-ervaring of met jouw geschiedenis in de wereld van eten en drinken?
Stroop je mouwen op en ga lekker onderuit zitten. Maar wees klaar om te strijden. De duur van de pubquiz is 1,5 uur en leuk te combineren met een hapje en een drankje!

Pubquiz met culinair arrangement

BBQ

Kookworkshop

Pubquiz met BBQ

Wie houd er nou niet van een lekker stukje vlees van de BBQ? Combineer de pubquiz met een luxe, ruime of basis BBQ en geniet van een compleet avondje uit. Met diverse soorten vis en vlees en natuurlijk bijgerechten is het puur genieten.

Pubquiz met kookworkshop

Ben jij wel van het zelf bakken en koken? Kies dan voor de combinatie tussen pubquiz en kookworkshop! Je kunt kiezen tussen een Bier en Burgers workshop, waarbij je de lekkerste biertjes leert kennen en de heerlijkste burgers bakt. Kun jij vaak niet kiezen tussen meerdere gerechten? Ga dan voor de Pubquiz & Tapas workshop! Want dan maak je meerdere kleine gerechtjes en ook dat is puur genieten.