+31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
Organiseer jouw Event op de Veluwe!
Organiseer jouw Event op de Veluwe!

Pluimvee Museum in Barneveld

  1. Pluimvee Museum
 
  1. Boeiend museum voor jong en oud
  2. Regionaal museum over Barneveld
  3. Leuk gezinsuitje en voor groepen

Barnevelds Pluimee Museum

Barneveld staat bekend als de bakermat van de Nederlandse Pluimveehouderij. En die leidende rol vervult het nog steeds. Logisch dus dat het Nederlands Pluimveemuseum daar staat. Dit is een uniek museum over de geschiedenis van het kip en het ei! Maak een reis door de tijd van de Nederlandse pluimveehouderij. 

Museum voor kinderen

Het Pluimvee Museum is uitermate geschikt voor gezinnen! De kinderen mogen kuikentjes vasthouden, een speurtocht door het museum volgen en een bezoekje brengen aan de hoendertuin. In het veilinglokaal kun je echt meedoen met een veiling en leer je hoe dit precies gaat.

Koop ticket online

Online ticket kopen

Koop een entreeticket of een groepsarrangement (vanaf 20 personen).
Losse entreetickets zijn er vanaf € 3,- pp

Historie over Barneveld

Barneveld staat bekend om de kip. Dit Pluimee Museum is dus op de perfecte plek om kennis te maken met de geschiedenis, de manier van werken en de toekomst. Er is een wisselende expositie van kunst en fotografie.

Workshops in Pluimvee Museum

Er zijn door het jaar heen diverse workshops en activiteiten waaraan je mee kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan knusteldagen, workshop kipschilderen, paaseieren zoeken en de kinderkippenclub! Super leuk om de wereld van kippen te leren kennen!

Doe online eenvoudig een arrangement aanvraag!

Deze aanvraag is pas definitief na bericht van Events op de Veluwe en het ontvangen van de bevestiging. Ook wanneer het arrangement niet op jouw aangegeven dag/tijd mogelijk is, krijg je daar bericht van.

Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Wanneer er baby's bij zijn, kun je dit aangeven in het opmerkingen veld.