Events op de Veluwe
Organiseer jouw Event op de Veluwe!
Het leukste uitje op de Veluwe!

Paleis 't Loo in Apeldoorn

 
  • Bezoek Paleis 't Loo centraal in Nederland
  • Uniek bezoek over Nederlandse geschiedenis
  • Bezienswaardigheid voor jong en oud

Bezienswaardigheid over Nederlandse geschiedenis

Aan de rand van Apeldoorn ligt Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalig Koninklijk Paleis als museum opengesteld voor publiek. Bezoek Paleis 't Loo en beleef een unieke ervaring over de Nederlandse geschiedenis! 

't Loo in 2022 weer open!

Het paleis en de tuinen gaan weer open op 15 april 2022. 

In het paleis zijn twee routes uitgezet: een route waarin Willem & Mary (de bouwers en eerste bewoners van het paleis) centraal staan en een route over de Oranjes die in de 19e en 20e eeuw in het paleis woonden. Ook komt er een informatiecentrum over de geschiedenis van het paleis. De extra liften maken het paleis en het dak beter toegankelijk voor mindervaliden.

De vernieuwing van het museum (de ondergrondse uitbreiding onder het voorplein) is eind 2022 gereed. Daarna worden de zalen en beide vleugels ingericht en vindt in het voorjaar van 2023 de Grand Opening plaats.

Paleis 't Loo, tuinen, stallen en meer!

Niet allen het paleis is prachtig om te bezoeken. Maar ook de paleistuinen zijn prachtig! Maak een mooie wandeling tussen de fonteinen en tuinbeelden. Ook de stallen en koetshuizen zijn te bezoeken. Bewonder de oude rijtuigen en waan je terug in de tijd van de 19e en 20e eeuw. 

Doe online eenvoudig een arrangement aanvraag!
Deze aanvraag is pas definitief na bericht van Events op de Veluwe en het ontvangen van de bevestiging. Ook wanneer het arrangement niet op jouw aangegeven dag/tijd mogelijk is, krijg je daar bericht van.
Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Wanneer er baby's bij zijn, kun je dit aangeven in het opmerkingen veld.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.