App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Paleis 't Loo in Apeldoorn

  1. Paleis 't Loo
 
  1. Bezoek Paleis 't Loo centraal in Nederland
  2. Uniek bezoek over Nederlandse geschiedenis
  3. Bezienswaardigheid voor jong en oud

Bezienswaardigheid over Nederlandse geschiedenis

Aan de rand van Apeldoorn ligt Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalig Koninklijk Paleis als museum opengesteld voor publiek. Bezoek Paleis 't Loo en beleef een unieke ervaring over de Nederlandse geschiedenis! 

Verbouwing 't Loo

In 2019 wordt Paleis 't Loo vernieuwd en verbouwd. Hierdoor is het hoofdgebouw tijdelijk gesloten. Maar in de zomer zijn de tuinen en stallen gewoon open. 

Koop entreeticket

Paleis 't Loo, tuinen, stallen en meer!

Niet allen het paleis is prachtig om te bezoeken. Maar ook de paleistuinen zijn prachtig! Maak een mooie wandeling tussen de fonteinen en tuinbeelden. Ook de stallen en koetshuizen zijn te bezoeken. Bewonder de oude rijtuigen en waan je terug in de tijd van de 19e en 20e eeuw. 

Doe online eenvoudig een arrangement aanvraag!

Deze aanvraag is pas definitief na bericht van Events op de Veluwe en het ontvangen van de bevestiging. Ook wanneer het arrangement niet op jouw aangegeven dag/tijd mogelijk is, krijg je daar bericht van.

Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Wanneer er baby's bij zijn, kun je dit aangeven in het opmerkingen veld.