Events op de Veluwe
Oude Ambachten Museum Voorthuizen

Oude Ambachten Museum Voorthuizen

 
  • Museum voor jong en oud
  • Goed bereikbaar vlakbij Barneveld
  • Rolstoelvriendelijk museum

Uniek museum over ambachten

Op zoek naar een unieke museumbelevenis? Kom naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur. Dit museum geeft je een unieke kijk in de wereld van toen en ga je terug in de tijd. Het museum is opgedeeld in twee gedeeltes: oude ambachten en op de bovenverdieping speelgoed van vroeger. De indrukwekkende verzameling van oud en antiek speelgoed is leuk voor jong en oud! In de expositiezalen zijn wisselende tentoonstellingen te zien. En ook buiten is er genoeg te zien, zoals oude landbouwwerktuigen en -machines.

Koop entree ticket online

Volwassenen 65+ € 8,75 pp
Kinderen van 5 t/m 14 jaar € 8,00 pp
Volwassenen € 9,50 pp

Museum voor jong en oud

Ervaar zelf de tijd dat er geen elektriciteit was, de arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren van anderen. Er zijn ruim 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes te vinden. 

Rolstoelvriendelijk museum

Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum is volledig rolstoelvriendelijk. De gangpaden zijn ruim en overal kan iedereen dus een kijkje komen nemen. Er is een speciale lift aanwezig, zodat je met een rolstoel ook boven een kijkje kunnen nemen.

 
Doe online eenvoudig een arrangement aanvraag!
Deze aanvraag is pas definitief na bericht van Events op de Veluwe en het ontvangen van de bevestiging. Ook wanneer het arrangement niet op jouw aangegeven dag/tijd mogelijk is, krijg je daar bericht van.
Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Wanneer er baby's bij zijn, kun je dit aangeven in het opmerkingen veld.