+31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
Mini cooper huren in Voorthuizen
Mini cooper huren in Voorthuizen

Mini Cooper huren

  1. Mini Cooper huren
 

Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper. Stap in en waan je terug in de tijd. Een tijd waarin we reden met vier versnellingen, de choke handmatig bedienden, trommelremmen onze redding waren en stuurbekrachtiging...? Juist...

Mini Cooper rit op de Veluwe

Rijden in een klassieke Mini Cooper is pure nostalgie. Na een korte instructie ga je op pad aan de hand van een roadbook dat je langs de mooiste plekjes van de Veluwe leidt. De “minibar” achterin is gevuld met mini-snacks en drankjes. Tijdens de tocht kunnen jullie hier vrij gebruik van maken. 

Diverse Mini Cooper routes

Je huurt de Mini Cooper altijd voor een dagdeel of een hele dag. Het ochtend en middagblok hebben een standaardroute van 50 km. Als je besluit om de Mini een hele dag te huren dan krijg je standaard een 85 km route mee. Het is mogelijk om dit tijdens het boekingsproces te upgraden naar langere routes van 85 of 100 km bij de ochtend/middag huur en bij een hele dag huren is het mogelijk om te upgraden naar de 100 km route. 

Deze activiteit is vanaf 15 personen te reserveren.

Mini Cooper rit aanvragen
 

Doe online eenvoudig een arrangement aanvraag!

Deze aanvraag is pas definitief na bericht van Events op de Veluwe en het ontvangen van de bevestiging. Ook wanneer het arrangement niet op jouw aangegeven dag/tijd mogelijk is, krijg je daar bericht van.

Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Wanneer er baby's bij zijn, kun je dit aangeven in het opmerkingen veld.