App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Mini Cooper huren

  1. Mini Cooper huren
 

Bij Events op de Veluwe kan je authentieke Mini Coopers huren om de Veluwe te ontdekken tijdens een van onze authentieke tochten. Ontdek onze arrangementen.

Ontdek de mooie heide, prachtige bossen en pittoreske dorpjes op de Veluwe tijdens een ritje in een oude Mini Cooper. Bij Events op de Veluwe kan jij terecht voor een authentieke Mini Cooper. Ga erop uit met je vrienden, collega’s of familie en verken de Veluwe vanuit Garderen.

Ga je een oude Mini Cooper huren, dan ga je terug in de tijd. Voor ouderen misschien een feest van herkennen en voor jongeren vooral een uitdaging. Je moet de ‘choke’ nog handmatig bedienen, de Mini Cooper heeft maar liefst 4 versnellingen en in die tijd hadden ze nog niet van stuurbekrachtiging gehoord. 

Oude Mini Cooper tocht over de Veluwe


In een oude Mini Cooper rijden geeft je een gevoel van nostalgie. In deze klassieke Mini Coopers waan jij je in de jaren ‘70. Ga samen op pad in een Mini of huur meerdere Mini Coopers met je vrienden, familie of collega’s en maak er een complete Mini-tour van. Na een korte instructie krijg je van ons een roadbook voor je Mini Cooper tocht die je langs de mooiste plekjes op de Veluwe brengt. Voor onderweg kan je ons ook een ‘minibar’ laten samenstellen, zodat je ook wat lekkers hebt voor onderweg. 

Diverse Mini Cooper routes

Bij ons huur je een Mini Cooper altijd voor een dagdeel of voor de gehele dag. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een dagdeel in de ochtend of in de middag. Deze routes zijn altijd 50 km lang. Wil je de Mini Coopers huren voor de gehele dag, dan krijg je een route van 85 km, maar je kunt deze route ook upgraden naar een route van 100 km lang. Geef tijdens het boekingsproces aan welke route jij wilt gaan nemen.

Mini Cooper rit aanvragen

Erop uit met een Mini Cooper

Je moet minimaal 3 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B. Wij hanteren € 250,- borg per Mini Cooper. Voor iedere extra Mini komt er € 100 aan borg bij. De borg kan op locatie gepind worden of contant achter gelaten worden.

In de Mini Cooper mogen maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. 

Kosten Mini Cooper huren

Route van 2 uur € 165,- 
Route van 4 uur € 225,- 
Route van 8 uur € 375,- 

  • Prijzen gelden per Mini Cooper
  • De vertreklocatie is Uddel
 

Doe online eenvoudig een arrangement aanvraag!

Deze aanvraag is pas definitief na bericht van Events op de Veluwe en het ontvangen van de bevestiging. Ook wanneer het arrangement niet op jouw aangegeven dag/tijd mogelijk is, krijg je daar bericht van.

Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Wanneer er baby's bij zijn, kun je dit aangeven in het opmerkingen veld.