+31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
Organiseer jouw Event op de Veluwe!
Organiseer jouw Event op de Veluwe!

Pony Mysterie

  1. Pony Mysterie

Kinderfeestje rit met paard en wagen

Onze pony’s Keessie en Willie zijn jarig en zouden dolgraag een verjaardagstaart eten! Maar… De ingrediënten zitten in de kist en niemand weet de code van het cijferslot. Gelukkig is er een boekje met aanwijzingen om de cijfers op te sporen.

Reserveer telefonisch via +31 (0) 342 47 12 97 

Details van dit kinderfeestje:

  • Duur: +/- 1,5 uur kar versieren en 30 minuten rondrit
  • Aantal kinderen: minimaal 4 
  • Kosten: € 14,- per kind (€ 6,50 per volwassene)

Let op! Dit feestje is alleen te boeken op woensdag- en zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur.

Pony Mysterie

Keessie en Willie staan al klaar voor de kar om jullie mee te nemen op deze mysterieuze cijfertocht. Voordat we gaan, mogen jullie uiteraard eerst de kar feestelijk versieren. Als alles er op en top feestelijk uitziet, nemen Keessie en Willie jou en je vriendjes en vriendinnetjes mee op een leuke route door de buurt, met paard en wagen. Hopelijk vinden jullie alle cijfers onderweg, zodat jullie een spectaculaire paardentaart kunnen maken voor onze lieve vriend en vriendin.

Paard en wagen Voorthuizen

De kar waarin jullie gaan rijden is een menkar, welke getrokken wordt door onze pony's Keessie en Willie. Vanuit de open kar kun je goed speurneuzen en het mysterie zo snel mogelijk oplossen. 

Frietjes en snack op kinderfeestje

Waar feest is, zijn frietjes! Je gaat lekker eten bij Western Plaza. Kies zelf je snack uit bij je frietjes en proost op deze top dag met (onbeperkt) ranja!

U als volwassene heeft vandaag uiteraard ook een feestje. U hoort er vandaag helemaal bij, voor u hebben we friet met een snack naar keuze en onbeperkt warme dranken. U betaalt € 6,50 per volwassene.

U betaalt € 14 per kindje
Dit kinderfeestje is vanaf 4 kindjes te reserveren
Let op! Dit feestje is alleen te boeken op woensdag- en zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur.

Reserveer telefonisch via +31 (0) 342 47 12 97