Events op de Veluwe
Zaal huren in Voorthuizen

Zaal huren Voorthuizen

 
 • Feestvieren in Voorthuizen
 • Zaal huren voor feest of evenement
 • Evenement organiseren in Voorthuizen

Organiseer evenement op de Veluwe

De prachtige omgeving van de Veluwe leent zich uitstekend voor diverse evenementen. Van vergadering of groepsactiviteit met culinaire mogelijkheden tot een feest welke tot in de puntjes verzorgd is! Huur een van de zalen van Restaurant Hotel De Boshoek in Voorthuizen en vier feest, jubileum of organiseer een evenement

Zaal huren in Voorthuizen

Wanneer je een zaal huurt via Events op de Veluwe, dan worden de zalen van Restaurant Hotel De Boshoek in Voorthuizen beschikbaar gesteld. Deze locatie vlakbij het bos is een fijne sfeervolle locatie om een feest te vieren, te lunchen of dineren en zelfs te overnachten! Want Hotel De Boshoek is gelegen aan Recreatiepark De Boshoek, waar een scala aan overnachtingsmogelijkheden zijn. 

 

:

Details zalen in Hotel De Boshoek

Er zijn in Hotel De Boshoek twee zalen beschikbaar. Deze kunnen gekoppeld worden, waardoor er één grote zaal ontstaat.

 • Zaal Zeumeren 54m2
  ceremonie/receptie/diner: 30 personen
  feest: 50 personen
 • Zaal Ganzebeek 103m2
  ceremonie/recetie/diner: 80 personen
  feest: 110 personen
 • Zaal Zeumeren en Ganzebeek gecombineerd 157m2
  ceremonie/recetie/diner: 120 personen
  feest: 160 personen

Vergaderen

Reserveer een van de vergaderarrangementen via Events op de Veluwe. Stel uw eigen arrangement samen met een activiteit of culinaire toevoeging.
Vergaderarrangementen
 

Vergaderen in Voorthuizen

Ook om te vergaderen kun je terecht bij Events op de Veluwe. De zalen van Restaurant Hotel De Boshoek kunnen zo opgesteld worden zodat deze passen bij het gezelschap wat komt vergaderen. Er zijn diverse vergaderarrangementen. Ook is het mogelijk om de vergadering te combineren met een lunch, diner of activiteit. Zo kun je een goede combinatie maken tussen focus op vergadering en ontspanning tussendoor.

Trouwen in Voorthuizen

Vier jullie trouwfeest in Voorthuizen! Van ceremontie tot aan het trouwfeest. Alles onder één dak bij Restaurant Hotel De Boshoek in Voorthuizen. En zelfs de huwelijksnacht kun je beleven op het naastgelegen Recreatiepark De Boshoek. Een plek waar ook jullie gasten kunnen overnachten na het feest.