Events op de Veluwe

Evenementen op de Veluwe

 
  • Zaal huren in Voorthuizen
  • Offerte op maat
  • Trouwen in Voorthuizen

Feestvieren met Zaalhuur in Voorthuizen

Denk bij zaalhuur aan een mooi moment voor een verjaardag, feest, trouwjubileum of evenement in Voorthuizen. Kies een van de arrangementen die het beste bij het gezelschap en de wensen passen. Ga met ons in gesprek om jullie feestmoment helemaal op jullie wensen af te stemmen!

Evenementlocatie Hotel De Boshoek

In onze evenementlocatie Hotel De Boshoek zijn er diverse zaalhuur mogelijkheden. Op deze mooie plek op de Veluwe vier je met familie, vrienden en collega's de mooiste feesten, ga je op pad in de omgeving en kun je zelfs blijven overnachten op Recreatie park De Boshoek!

Vergaderen in Voorthuizen

Zoek je een locatie voor een vergadering, teambuilding of bijeenkomst met collega's of zelfs het hele bedrijf? Reserveer via Event op de Veluwe een ruimte in Restaurant Hotel De Boshoek Ga met ons in gesprek over de tafelopstelling, culinaire mogelijkheden en aanvullende activiteiten.

 

Trouwlocatie Voorthuizen

Trouwen in Voorthuizen en een zaal huren voor uw ceremonie, diner en feest bij Restaurant Hotel De Boshoek via Events op de Veluwe verzorgt tot in de puntjes!
Trouwen
 

Zaalhuur

Stel eigen zaal huur arrangement samen in de zalen van Hotel De Boshoek in Voorthuizen! Via Event op de Veluwe huur je een zaal.
Zaal huren
 

Zaal huur arrangementen

Met de diverse zaal huur arrangementen in Restaurant Hotel De Boshoek kun je jouw eigen arrangement samenstellen. Jouw wensen staan centraal en bespreken we dan ook graag. Het enthousiaste en professionele team van Hotel De Boshoek helpt met het organiseren van jouw feest, verjaardag, jubileum of jouw reden om een zaal te huren. Denk aan tafelopstelling, muziek en eten. Aan alles wordt gedacht en met jou besproken, zodat jouw evenement tot in de puntjes verzorgd wordt!

Sfeer zaal huren in Voorthuizen