App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Dinerspellen in Voorthuizen

  1. Dinerspellen
 
  1. Ideaal voor teambuilding activiteiten
  2. Keuze uit meerdere spellen
  3. Te combineren met een buffet of barbeque

Dinerspellen bij Events op de Veluwe

Een dinerspel is een leuke, ontspannende activiteit voor bij een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Bij Events op de Veluwe kan je je dinerspel combineren met een heerlijk buffet, kookworkshop, barbecue of diner.

Welke dinerspellen?

Bij Events op de Veluwe kan je kiezen uit verschillende groepsspellen in combinatie met een aansluitende maaltijd. Al onze dinerspellen zijn te reserveren vanaf 8 of meer personen. Houdt ook rekening met de adviesleeftijd van 18 jaar voor onze spellen.

Wie is de Mol?

Flikken Voorthuizen

Helemaal Hollands

Employee of the Year

Wij hebben verschillende arrangementen voor de volgende groepen:

Dinerspellen voor bedrijven

Tijdens een dinerspel leren collega’s elkaar beter kennen op een informele manier en kunnen zij in teams samenwerken of onderling de strijd met elkaar aangaan. Combineer het dinerspel met een kookworkshop voor een actief teamuitje. Bekijk al onze bedrijfsuitje dinerspellen arrangementen.

Dinerspellen voor families en groepen

Een leuke, interactieve dag met de familie en aanhang. Daag elkaar uit en werk samen aan de leukste mysteries en opdrachten. Met een dinerspel heb je als familie gegarandeerd uren speelplezier. Ontdek alle familie dinerspellen.

Dinerspellen voor vrijgezellen

Na een actieve dag met opdrachten of activiteiten is er niets leukers dan de dag af te sluiten met een leuk dinerspel. Ga de strijd met elkaar aan tijdens een quiz of los samen een mysterie op. Combineer het dinerspel met een lekker buffet of barbecue of boek een van onze andere uitjes voor een actief vrijgezellenfeest. Bekijk al onze vrijgezellenfeest dinerspellen.

Employee of the Year

Employee of the Year is het ideale dinerspel voor bedrijfsuitjes. Collega’s worden uitgedaagd op hun creativiteit, kennis en tactisch inzicht. De collega die wint mag zichzelf ‘Employee of the Year’ noemen. Aansluitend kan je kiezen voor een barbecue of buffet, maar je kan de dag ook afsluiten met een kookworkshop. Een ideale teambuilding activiteit.

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is natuurlijk het spel, gebaseerd op de populaire tv show. Dit is een leuk dinerspel voor vrijgezellenfeesten of teambuilding activiteiten. In teams strijd je onderling voor de winst, maar let ook op je eigen team! Elk team heeft namelijk een mol in de groep die de opdrachten saboteert. Kies uit onze arrangementen voor een aansluitend buffet, barbecue of diner.

Flikken Voorthuizen

Flikken Voorthuizen is een dinerspel dat een actieve variant is van Cluedo. Er is een mysterieuze moord gepleegd, maar wie heeft dat gedaan? Dat is aan jullie om uit te zoeken. Dit is een spannend dinerspel voor families, vrijgezellen of collega’s.

Helemaal Hollands

Een super gezellige quiz met vragen over Nederland, muziekfragmenten, een kennisquiz en allerlei fun facts over Nederland. Tijdens deze oer-Hollandse quiz word je verschillende keren verrast door een culinaire verrassing.