App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Employee of the Year & Bier & Burgers Kookworkshop

  1. Employee of the Year & Bier & Burgers Kookworkshop
 

Wie wordt Employee of the Year tijdens dit Dinerspel?

Het Dinerspel Employee of the Year is een game waarbij de capaciteit van de werknemers wordt getest. Wie is creatief, heeft tactisch inzicht en kan het beste samenwerken?
Tijdens dit Dinerspel strijden de teams tegen elkaar tijdens een zestal onderdelen. Uiteraard is dit spel gepersonaliseerd op de gegevens van uw bedrijf.
Wie worden dit jaar Employee of the Year?

In overleg kunnen er vragen in het spel opgenomen worden welke door u bedacht zijn. Zo kunt u uw medewerkers echt op de proef stellen.

Ook wordt er een Bierquiz gehouden. U transformeert van bierliefhebber naar bierexpert! En u bakt de heerlijkste burgers tijdens het drinken van een lekker biertje.

Dinerspel aanvragen

Details van dit arrangement:

  • Geschikt voor personen vanaf 18 jaar
  • Duur: spel + diner +/- 3,5 uur incl. pauze
  • Aantal personen: vanaf 8 personen
  • Inclusief: Diner (drankjes op nacalculatie)
  • Inclusief: een proeverij met 3 bijzondere bieren (u krijgt uiteraard een gevuld glas met één van uw favorieten uit de bierproeverij  de overige dranken zijn op nacalculatie).
  • Kosten: €55,95 p.p.
  • Indien u met meer dan 24 personen wil reserveren, vraag dan naar de mogelijkheden.

Verzorging kookworkworkshop: Onze gastheer of gastvrouw zorgt voor de recepturen en een drankje, u voor de mankracht en de volledige uitvoering. Deze Veluwse burger met huisgemaakte friet (door ons gebakken) moet u gePROEFd hebben!

 

Doe online eenvoudig een arrangement aanvraag!

Deze aanvraag is pas definitief na bericht van Events op de Veluwe en het ontvangen van de bevestiging. Ook wanneer het arrangement niet op jouw aangegeven dag/tijd mogelijk is, krijg je daar bericht van.

Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Wanneer er baby's bij zijn, kun je dit aangeven in het opmerkingen veld.