+31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl

Bumperballz in Voorthuizen

  1. Bumperballz
 
  1. Al vanaf 10 jaar te spelen
  2. Plezier gegarandeerd
  3. Op elke gewenste locatie te spelen

Speel Bumperballz in Voorthuizen

Stap met je vrienden, collega’s of familie in de Bumperballz en ontdek de meest komische vorm van voetballen. 2 teams strijden tegen elkaar in het opblaasbare voetbalveld. Maar let wel op je balans, want als je gebumpt wordt, ga je zo onderuit.

Bumperballz reserveren

Wanneer je een reservering maakt voor de Bumperballz kan je deze activiteit op elke gewenste locatie doen, laat het ons wel even weten waar je Bumperballz wilt spelen.

Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur, inclusief pauze en is te reserveren vanaf 11 t/m 20 personen. Wilt u naast deze activiteit vergaderen, lunchen of dineren? Kijk dan eens bij onze arrangementen voor verschillende menu’s of vraag ons naar de mogelijkheden om jouw gehele dag te vullen.

Bumperballz

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Buffet

Speciaal

Wat is Bumperballz?

Bumperballz is een spel waarbij je gaat voetballen terwijl je in een opblaasbare bal zit, alleen je benen komen onder de bal vandaan. Tijdens het voetballen zul je tegen elkaar op lopen of elkaar bewust een duw proberen te geven, waardoor je tijdens dit potje voetballen alle hoeken van het veld ziet.

Bumperballz speel je op een opblaasbaar speelveld van 10 bij 17 meter in rondes van 7 minuten. Met je collega’s, vrienden of familie speel je elke ronde in teams van 4 tegen 4. Probeer met je team te scoren terwijl je van alle kanten belaagd wordt door de tegenstander.

Bumperballz met collega’s

Reageer je een keertje af op je collega’s of ga fanatiek de strijd aan met het andere team, zonder elkaar pijn te doen. Het Bumperballz bedrijfsuitje is een activiteit waar nog lang over nagepraat wordt op kantoor. Dit is een ideale teambuilding activiteit en aansluitend kan je bij ons lunchen, dineren en vergaderen op locatie. Zo kan jij je complete bedrijfsuitje door ons laten verzorgen.

Bumperballz met vrienden

Een Bumperballz vrijgezellenfeestje is het ideale uitje voor de voetbal liefhebbende vrijgezel. Ontdek hoe je het er als voetbalteam van afbrengt tijdens een potje Bumperballz of neem de vrijgezel goed te grazen op het speelveld. Sluit de dag af met een lekker barbecue arrangement of een compleet verzorgd buffet.

Bumperballz met familie

Een vrolijke, actieve dag met de familie? Dan is het Bumperballz groepsuitje echt iets voor jou! Neven en nichten, ooms en tantes en ook kinderen kunnen gezellig meedoen tijdens een potje Bumperballz. Bumperballz is een activiteit die geschikt is voor kinderen vanaf 10 jaar. Sluit de dag gezamenlijk af met een heerlijke lunch of een diner bij ons op locatie. Bekijk snel onze arrangementen voor groepen.