App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Mini Cooper huren bedrijfsuitje

  1. Mini Cooper huren Bedrijfsuitje
 
  1. Mini Cooper huren op de Veluwe
  2. Met collega's erop uit
  3. Bedrijfsuitje met leuke activiteiten

Mini Cooper huren bedrijfsuitje Veluwe

Op de Veluwe de prachtige omgeving ontdekken tijdens een bedrijfsuitje, daar hoort natuurlijk een authentieke Mini Cooper bij! Stap in en waan je terug in de tijd. Een tijd waarin we reden met vier versnellingen, de choke handmatig bedienden, trommelremmen onze redding waren en stuurbekrachtiging..?

Nostalgisch bedrijfsuitje op de Veluwe

Rijden in een klassieke Mini Cooper is pure nostalgie. Na een korte instructie ga je, vanaf het startpunt Garderen, op pad aan de hand van een roadbook dat je langs de mooiste plekjes van de Veluwe leidt. De “minibar” achterin is gevuld met mini-snacks en drankjes. Tijdens de tocht kunnen jullie hier vrij gebruik van maken. 

Kies een route met de Mini Cooper

Trek je de hele dag uit voor een bedrijfsuitje op de Veluwe? Huur dan de Mini Cooper een hele dag! Je kunt dan een route van 85 of 100 km rijden. Wil je deze activiteit tijdens het bedrijfsuitje combineren met meerdere activiteiten? Dat kan! Reserveer de Mini Cooper dan voor een dagdeel. Je kunt dan een route rijden van 50 km. De Mini Coopers zijn te reserveren vanaf 15 personen.