App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Dinerspel met collega's

  1. Dinerspel Bedrijfsuitje
 
  1. Dinerspel bedrijfsuitje in Voorthuizen
  2. Met collega's dinerspel en lekker eten
  3. Arrangementen voor bedrijfsuitjes

Dinerspel tijdens bedrijfsuitje

Ga met al jouw collega's genieten van heerlijk eten en een goed gevulde spelshow! Kies een van de spelshows passend bij jou gezelschap van collega's: Helemaal Hollands, Wie is de Mol?, Flikken Voorthuizen of Empolyee of the Year.

Speel diverse spellen, leer jouw collega's op een hele andere manier kennen en vul de avond met veel gezelligheid en lekker eten!

Dinerspel arrangementen

Kies een van de arrangementen in combinatie met een spelshow. Ga heerlijk BBQ-en, laat je verrassen met een Verrassingsmenu of volg een van de Kookworkshops met al jouw collega's tijdens een bedrijfsuitje in Voorthuizen.

Helemaal Hollands

Wie is de Mol?

Flikken Voorthuizen

Employee of the Year

Avondvullende spelshow in Voorthuizen

Geniet met jouw collega's van een avondvullende spelshow in Voorthuizen. Maak jouw bedrijfsfeest tot een succes met bijvoorbeeld Employee of the Year. Deze spelshow kan gepersonaliseerd worden tot jouw bedrijf. Vooraf nemen we contact met je op om samen te bespreken wat jij in de spelshow verwerkt wil hebben. 

Ontpop tot detective tijdens bedrijfsuitje

Zijn jij en jouw collega's echte speurders? Met de spelshows Wie is de Mol? en Flikken Voorthuizen kun je helemaal in jouw rol als detective kruipen! Met slimme vragen en afleidende tips kun je jouw collega's op het verkeerde spoorzetten en de winst binnen slepen.