App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Klimbos Garderen

  1. Klimbos Garderen

Klimbos Garderen - Centraal in Nederland

Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vind je Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem waarbij je continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. In Klimbos Garderen vind je diverse parcoursen met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen! Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt! 

Het Klimbos is weer open!

De reservering kan niet geannuleerd of verplaatst worden bij coronagerelateerde redenen. Wees er dus van bewust dat wanneer je boekt, je vast zit aan onze voorwaarden. Vooraf hoeft er GEEN negatief testresultaat getoond te worden, bij klachten blijf je uiteraard wel thuis!

De maatregelen:

  • Er kan alleen via onze website gereserveerd en betaald worden. Op locatie is dit dus niet mogelijk.
  • Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers per blok.
  • Wil je niet klimmen en maar alleen toekijken? Er mogen maximaal 2 personen per reservering toekijken in het bos.
  • Er zijn desinfecterende middelen aanwezig.
Klimbos ticket aanvragen

Klimmen voor jong en oud

Klimbos Garderen is een complete belevenis! Centraal in Nederland, in de buurt van Apeldoorn en Amersfoort, gelegen in het pittoreske dorpje Garderen. Met jouw gezin, vrienden, familie uitje, bedrijfsuitje of met je partner een uitdaging aangaan? Kom naar het Klimbos in Garderen!

Kosten Klimbos

De prijzen voor het Klimbos in Garderen zijn als volgt:

  • t/m 12 jaar € 17,50 pp
  • vanaf 13 jaar € 22,50 pp
  • Minimale lengte: 1.20m.

Kinderen jonger dan 12 jaar mogen alleen klimmen onder begeleiding van een meeklimmende volwassene (13 jaar en ouder). Eén volwassene mag hierbij maximaal 3 kinderen jonger dan 12 jaar begeleiden. 

Doe online eenvoudig een arrangement aanvraag!

Deze aanvraag is pas definitief na bericht van Events op de Veluwe en het ontvangen van de bevestiging. Ook wanneer het arrangement niet op jouw aangegeven dag/tijd mogelijk is, krijg je daar bericht van.

Datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Wanneer er baby's bij zijn, kun je dit aangeven in het opmerkingen veld.