+31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl

Archery Tag in Voorthuizen

  1. Archery Tag
 
  1. Combineert trefbal, boogschieten en paintball
  2. Voor kinderen vanaf 10 jaar
  3. Ook op eigen locatie mogelijk

Archery Tag op de Veluwe

Ontdek Archery Tag met je familie, vrienden of collega’s bij Events op de Veluwe. Een unieke outdoor activiteit, leuk voor jong en oud. Archery Tag combineert trefbal, boogschieten en paintball in een actief spel vol adrenaline.

Archery Tag spelen

Archery Tag of ‘Arrow Tag’ is een spel waarbij je kunt boogschieten met zogenaamde ‘foam punten’. Deze zachte foam punten zorgen ervoor dat de punten nooit hard aankomen. Het is wel belangrijk om alsnog gezichtsbescherming te dragen.

Archery Tag reserveren

Reserveer deze leuke outdoor groepsactiviteit voor kleine en grote groepen.

Je betaalt € 23,50 p.p.

Tijdsduur activiteit: +/- 1,5 uur inclusief pauze

Je kunt Archery Tag reserveren van 11 t/m 20 personen

Groepsuitje reserveren op de Veluwe?

Wil je met meer dan 20 personen reserveren? We helpen je graag met het samenstellen van jouw groepsuitje op de Veluwe. Neem vrijblijvend contact op via 0342-471297 of info@eventsopdeveluwe.nl.

Archery Tag

Lunch

Diner

BBQ & Grill

Buffet

Speciaal

Wat is Archery Tag?

Als activiteit is Archery Tag het beste te vergelijken met paintball of trefbal. Je krijgt een pijl en boog met speciale pijlen. De pijlen zijn van foam punten voorzien. Met de foam punten kan jij de tegenstander proberen te raken. Zo kan je punten verdienen of je tegenstanders uitschakelen. Daarnaast zijn er ook targets om uit te schakelen tijdens Archery Tag. Schakelt jouw team als eerste alle targets van de tegenstander uit? Dan zijn jullie de winnaars.

Er zijn natuurlijk ook verschillende andere spelvormen mogelijk bij Archery Tag. In principe kan je alle spelvormen die je bij paintballen speelt ook gebruiken bij Archery Tag, maar je kan er ook voor kiezen om met de foam punten alleen op targets te schieten en niet op elkaar. Bij Events op de Veluwe speel je altijd in teamvorm tegen elkaar.

Schiet met jouw pijl en boog op de tegenstander. Gelukkig zorgen de zachte foam punten ervoor dat je geen pijnlijke plekken krijgt, wanneer je het andere team raakt. Ook zorgen wij voor hoofdbescherming d.m.v. een helm. Het team dat het eerste alle targets van de tegenstander heeft getagd, is de winnaar!

Doe Archery Tag als bedrijfsuitje en combineer het met een vergadering of team meeting op locatie of reserveer een Archery Tag vrijgezellenfeest in combinatie met een barbecue of een buffet. Wij hebben verschillende Archery Tag arrangementen, ontdek alle mogelijkheden bij Events op de Veluwe of neem contact met ons op voor een arrangement op maat.

Archery Tag op eigen locatie?

Het is mogelijk om archery tag te spelen op eigen locatie. Wij komen graag met de benodigde spullen langs op de locatie van jouw feest, bedrijfsuitje of ander evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Archery tag is te spelen door volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. Daag elkaar uit tot een duel en ga de strijd aan met pijl en boog!