App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Pubquiz & Tapas Kookworkshop

  1. Pubquiz & Tapas Kookworkshop

Pubquiz en Tapas workshop in Voorthuizen

Houd jij wel van een avondje uit met stevige vragen, veel gezelligheid en de lekkerste zelfgemaakte tapas? Reserveer dan de pubquiz mét tapas kookworkshop in Voorthuizen! 

Locatie: Hotel De Boshoek

Het is aan jullie om tegen elkaar te strijden, elkaars kennis te testen en in diverse rondes er achter te komen wie de winnaar is van jullie gezelschap. In Hotel De Boshoek maak je gebruik van de grote open keuken, om gezellig met elkaar de gerechtjes te maken.

Kosten

€ 54,95 p.p.
Vanaf 8 personen (geschikt voor volwassenen gezien de 18+ vragen)

Duur: 1,5 uur (zonder eetarrangement)

Pubquiz met tapas reserveren

Tapas maken in Voorthuizen

Tapas vrij vertaald betekent ‘Dak(je)’. Wij bieden jou dan ook: lekkernijen, gezelligheid en gemak onder 1 dak in Voorthuizen. In onze voorraadkast bevinden zich alle ingrediënten voor lekkere tapas en verse drankjes. Zo kun je, in een ontspannen setting en aan de hand van onze recepten, jouw persoonlijkheid omzetten in gezelligheid en lekkere hapjes. Een moment van ongedwongen teambuilding en tijd voor elkaar, onder het genot van tapas en een drankje. Zo makkelijk kan het zijn.

Verschillende rondes

De vragen gaan niet alleen over algemene kennis, er zijn zes verschillende rondes. Hoe zit het eigenlijk met jouw televisie-ervaring of met jouw geschiedenis in de wereld van eten en drinken?
Stroop je mouwen op en ga lekker onderuit zitten. Maar wees klaar om te strijden. De duur van de pubquiz is 1,5 uur en leuk te combineren met een hapje en een drankje!