App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Pubquiz & Bier en Burgers kookworkshop

  1. Pubquiz & Bier en Burgers kookworkshop

Pubquiz met bier workshop in Voorthuizen

Houd jij wel van een avondje uit met stevige (18+) vragen, veel gezelligheid en een bier en burgers kookworkshop? Reserveer dan de pubquiz met deze bier workshop in Voorthuizen! 

Locatie: Hotel De Boshoek

In de afgesloten ruimte is het jullie moment om tegen elkaar te strijden, elkaars kennis te testen en in diverse rondes er achter te komen wie de winnaar is van jullie gezelschap. Voor of na de pubquiz is het tijd voor de bier workshop. Tijdens deze kookworkshop leer je de lekkerste burgers bouwen en welke biertjes daar het beste bijpassen. 

Ideaal tijdens een vrijgezellenfeest of mannenuitje (of vrouwen natuurlijk).

Kosten

€ 44,95 p.p.
Vanaf 8 personen (geschikt voor volwassenen gezien de 18+ vragen)

Duur: 1,5 uur (zonder eetarrangement)

Reserveer pubquiz met bier workshop
 

De vragen gaan niet alleen over algemene kennis, er zijn zes verschillende rondes. Hoe zit het eigenlijk met jouw televisie-ervaring of met jouw geschiedenis in de wereld van eten en drinken?
Stroop je mouwen op en ga lekker onderuit zitten. Maar wees klaar om te strijden. De duur van de pubquiz is 1,5 uur en leuk te combineren met een hapje en een drankje!