App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Pubquiz & BBQ Silver Voorthuizen

  1. Pubquiz & BBQ Silver

Pubquiz en BBQ silver in Voorthuizen

Ben jij een echte BBQ liefhebber? En houd jij er van om een avondje uit te hebben met stevige vragen, veel gezelligheid en lekker eten? Reserveer dan de pubquiz met BBQ silver arrangement in Voorthuizen! 

Locatie: Eetcafé Western Plaza op Recreatiepark De Boshoek

In de afgesloten ruimte is het jullie moment om tegen elkaar te strijden, elkaars kennis te testen en in diverse rondes er achter te komen wie de winnaar is van jullie gezelschap. 

Als voorgerecht kun je kiezen tussen tomaten- en champignonnensoep. En je krijgt een heerlijk stokbroodje met kruidenboter.

Als hoofdgerecht zijn er diverse soorten vlees om te bakken en braden, zoals kipsaté, varkensfilet, drumsticks en visvangst van de dag! Wij serveren bij het hoofdgerecht friet, sauzen en salades.

Kosten

€ 40,- p.p.
Vanaf 8 personen (geschikt voor volwassenen gezien de 18+ vragen)

Duur: 1,5 uur (zonder eetarrangement)

Pubquiz en BBQ silver reserveren
 

De vragen gaan niet alleen over algemene kennis, er zijn zes verschillende rondes. Hoe zit het eigenlijk met jouw televisie-ervaring of met jouw geschiedenis in de wereld van eten en drinken?
Stroop je mouwen op en ga lekker onderuit zitten. Maar wees klaar om te strijden. De duur van de pubquiz is 1,5 uur en leuk te combineren met een hapje en een drankje!

BBQ silver