App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Pubquiz & luxe BBQ

  1. Pubquiz & BBQ Gold

Pubquiz en luxe BBQ in Voorthuizen

Ben jij een echte BBQ liefhebber? En houd jij er van om een avondje uit te hebben met stevige vragen, veel gezelligheid en lekker eten? Reserveer dan de pubquiz mét luxe BBQ in Voorthuizen! 

Locatie: Eetcafé Western Plaza op Recreatiepark De Boshoek

In de afgesloten ruimte is het jullie moment om tegen elkaar te strijden, elkaars kennis te testen en in diverse rondes er achter te komen wie de winnaar is van jullie gezelschap. 

Voor of na de pubquiz genieten jullie heerlijk van een luxe BBQ met maar liefst 11 soorten vlees! Natuurlijk compleet met voorgerecht en alle garnituren. Met dit luxe arrangement is het vol op genieten! Veel vlees, vis, garnituren, extra's en enorm veel gezelligheid natuurlijk! 

Kosten

€ 45,50 p.p.
Vanaf 8 personen (geschikt voor volwassenen gezien de 18+ vragen)

Duur: 1,5 uur (zonder eetarrangement)

Pubquiz en luxe BBQ reserveren
 

De vragen gaan niet alleen over algemene kennis, er zijn zes verschillende rondes. Hoe zit het eigenlijk met jouw televisie-ervaring of met jouw geschiedenis in de wereld van eten en drinken?
Stroop je mouwen op en ga lekker onderuit zitten. Maar wees klaar om te strijden. De duur van de pubquiz is 1,5 uur en leuk te combineren met een hapje en een drankje!

BBQ gold