App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Pubquiz & BBQ Bronze in Voorthuizen

  1. Pubquiz & BBQ Bronze

Pubquiz en BBQ arrangement in Voorthuizen

Houd jij van quizvragen, lekker vlees én gezelligheid? Dan is dit arrangement echt wat voor jou! Reserveer dit pubquiz en BBQ arrangement in Voorthuizen! 

Locatie: Eetcafé Western Plaza op Recreatiepark De Boshoek

In de afgesloten ruimte is het jullie moment om tegen elkaar te strijden, elkaars kennis te testen en in diverse rondes er achter te komen wie de winnaar is van jullie gezelschap. 

Begin met een stokbroodje en daarna een lekker tomatensoepje. Wat is jouw favoriete vlees op de BBQ? Kies uit saté, drumstick, worstje of hamburger. Altijd lekker! Uiteraard serveren wij er patat, sauzen en salade bij. Als nagerecht krijg je van ons een heerlijk kopje koffie of thee.

Kosten

€ 36,50 p.p.
Vanaf 8 personen (geschikt voor volwassenen gezien de 18+ vragen)

Duur: 1,5 uur (zonder eetarrangement)

Pubquiz en BBQ arrangement reserveren
 

De vragen gaan niet alleen over algemene kennis, er zijn zes verschillende rondes. Hoe zit het eigenlijk met jouw televisie-ervaring of met jouw geschiedenis in de wereld van eten en drinken?
Stroop je mouwen op en ga lekker onderuit zitten. Maar wees klaar om te strijden. De duur van de pubquiz is 1,5 uur en leuk te combineren met een hapje en een drankje!

BBQ bronze