App met ons +31 (0) 342 47 12 97 info@eventsopdeveluwe.nl
HomeEvenementenBedrijfsuitjesVrijgezellenfeestFamilie en GroepenKinderfeestjesContactDagje uit op de VeluweVakantie op de VeluweInvesterenAlle uitjes/activiteitenGa uit eten in Voorthuizen

Pubquiz in Voorthuizen

  1. Pubquiz
 
  1. Top idee voor vrijgezellenfeest of vriendenavond
  2. Combineer met BBQ of kookworkshop
  3. Alleen voor volwassenen

Pubquiz bij Events op de Veluwe

Een pubquiz is een leuke, ontspannende activiteit voor bij een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Bij Events op de Veluwe kan je de pubquiz combineren met een heerlijke BBQ of kookworkshop. De pubquiz is uiteraard ook los te reserveren.

Voor wie is de pubquiz geschikt?

De pubquiz via Events op de Veluwe is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar en is vanaf 8 personen te reserveren
Wil je het pubquiz arrangement combineren met meer activiteiten of wil je voor een grote groep reserveren? Neem dan contact met ons op, dan maken wij een offerte op maat.

Kosten: € 15,- p.p.
Duur: 1,5 uur (zonder eetarrangement)

Pubquiz reserveren
 

De vragen gaan niet alleen over algemene kennis, er zijn zes verschillende rondes. Hoe zit het eigenlijk met jouw televisie-ervaring of met jouw geschiedenis in de wereld van eten en drinken?
Stroop je mouwen op en ga lekker onderuit zitten. Maar wees klaar om te strijden. De duur van de pubquiz is 1,5 uur en leuk te combineren met een hapje en een drankje!

Pubquiz met BBQ

Wie houd er nou niet van een lekker stukje vlees van de BBQ? Combineer de pubquiz met een luxe, ruime of basis BBQ en geniet van een compleet avondje uit. Met diverse soorten vis en vlees en natuurlijk bijgerechten is het puur genieten.

Pubquiz met kookworkshop

Ben jij wel van het zelf bakken en koken? Kies dan voor de combinatie tussen pubquiz en kookworkshop! Je kunt kiezen tussen een Bier en Burgers workshop, waarbij je de lekkerste biertjes leert kennen en de heerlijkste burgers bakt. Kun jij vaak niet kiezen tussen meerdere gerechten? Ga dan voor de Pubquiz & Tapas workshop! Want dan maak je meerdere kleine gerechtjes en ook dat is puur genieten.

BBQ

Kookworkshop

Wij hebben verschillende arrangementen voor de volgende groepen:

Pubquiz voor bedrijven

Tijdens de pubquiz leren collega’s elkaar beter kennen op een informele manier en kunnen zij in teams samenwerken of onderling de strijd met elkaar aangaan. Combineer de pubquiz met een kookworkshop voor een lekker actief teamuitje. 

Pubquiz voor families en groepen

Houd jouw gezin, familie of vriendengroep wel van een stevig competetief spelletje? Daag elkaar dan uit tijdens deze pubquiz! Let op: de pubquiz adviseren wij voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Pubquiz voor vrijgezellen

Wil jij de pubquiz opnemen in een vrijgezellenfeest? Doen! Er zijn tal van mogelijkheden om dit leuke spel te combineren met diverse arrangementen en meerdere activiteiten. Neem contact met ons op om een offerte op maat te laten maken.